Bu Yılbası PTT'yi Biz Özellestiriyoruz



Yeni yıla bir hafta kala hali hazırda bir planı olmayanların genel sorusu; Bu yılbaşı ne yapıyoruz? Bir çoğumuz yılbaşın da ki yoğun insan trafiğinden dolayı yeni yıla evde girme düşüncesinde ki, oldukça haklıyız. 
Yılbaşı arifesinde sokaklar bu kadar kalabalıksa 31 Aralık gecesini düşünemiyorum. Peki o zaman bu geceyi nasıl hareketlendireceğiz? Belki de asıl mesele bu hale geliyor yeni yıla sayılı günler kala.




Çeşitli konseptlerle bir ev partisi neden olmasın? 90'lı yılların trend söylemi "PTT" namı diğer pijama, terlik, televizyon eğlencesi bu senenin konsepti haline dönüşebilir. Yine 90'ların  meşhur pijama partilerini düşünün, ki bunu düşünürken şen kahkahalarla birlikte yastık savaşı görüntüsü gözünüzün önüne gelecektir. O yılların TV eğlence programlarına hele ki canlı yayın olanlarına bu zamanda rastlamamız artık zor. Onun yerine karaoke yapmak iyi bir tercih olabilir. Kendi şarkımızı kendimiz söyleyelim. :)



Marc Jacobs, Dolce&Gabbana, Louis Vuitton, Stella Mccartney gibi markalar ile 2012 İlkbahar Yaz koleksiyonlarında podyumda şıklık ve pijamanın buluşmasını gördük. Daha sonraları stil sahibi insanlar ile birlikte sokağa taşındı ve mutlu ifadelere şahit olduk. Altına şık bir topuklu ayakkabıyla, uygun aksesuar seçimleriyle hem rahat hem tarz bir görünüme sahip olmak mümkün hale dönüştü. Ev partilerinde hem rahat hem de şık olmak en büyük isteğimizken devam eden bu trendi, bu yılbaşı akşamında rahatlıkla kullanabiliriz.


Ve tabi ki beyler için de bir kaç kombin önerisi;


Tabi Miley Cyrus gibi rahatlığı abartıp da şıklıktan ödün vermeyelim. :)


Yeni yıl yemekleri, yeni yıl sofraları ve ev dekorasyonunuzu sizin tercihinize bırakıyorum. Özenle hazırlanan güzel kokulu yemekler ve yaratıcı sunumlar olacağına eminim. Yılbaşı ağacınızın parıldayan ışıkları ile arkadaşlarınızla geçireceğiniz güzel, eğlenceli, lezzetli bir 31 Aralık akşamı sizinle olsun. Mutlu yıllar.

Ve bir klasik haline dönüşen yılbaşı dansözü ile kapatıyorum yazımı. Buyrun Nesrin Topkapı. :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder